2AMSegueix la ratxa de victòries del Segona autonòmica i per tant el liderat del grup.

Divendres ens visitava el cuer del grup, el Llucmajor, un equip compost majoritàriament de jugadors joves que van sortir amb moltes ganes a la pista però que es varen trobar un Alcúdia molt endollat ​​en atac i amb una bona defensa, endossant un parcial de 23 a 6 al primer quart. Destacar els tres triples pràcticament consecutius de Crespí.

En el segon període, vàrem aconseguir seguir defensant força bé però va començar la precipitació en atac, mostra d'això el pobre 10-4 en aquest quart.

Després del descans les forces es van anar igualant, la nostra defensa ja no era la mateixa i deixàvem anotar amb facilitat, seguia la precipitació en atac amb moltes pèrdues de pilota. Parcial favorable de 18-14.

Amb el partit a la butxaca, ens vàrem anar del partit i aquest va esdevenir un desgavell que afavoria a l'equip rival, amb molts contraatacs que van acabar amb cistella dels visitants que van aconseguir guanyar aquest quart per 14 a 15. Marcador final 65-39.

La setmana que ve ens toca visitar la sempre complicada pista de Felanitx, cal seguir millorant i treure una altra victòria per assegurar el nostre pas a la fase d'ascens.

Esperem comptar ja amb el nostre jugador Jordi Uría que va caure lesionat la setmana passada i també amb el nostre director Sr Guardiola.

Anotadors: Sureda 8 Punts, Crespí 15 punts (3 triples), Valero 19 pts, Pere 10, Christian 4, Berni 5 (1 triple), Pep 4.