2AMAVictòria i classificació per a les fases d'ascens a Felanitx. El nostre equip de segona autonòmica viatjava a la difícil pista de Felanitx, que estava en tercera posició, amb les baixes de Biel Guardiola, Bernat Cifre i amb un Jordi Uria encara ranquejant del seu esquinç de turmell.

El primer quart ja donava mostres que seria un partit dur i físic amb un Felanitx molt fort a la zona i carregant molt el rebot ofensiu. Per part dels nostres s'abusava del tir exterior, ja que els locals es col·locaven en una zona 2-3. Després dels primers minuts del joc August Valero començava a carburar en atac anotant 11 punts en aquest quart. El resultat després dels primers 10 minuts era de 13-16.

El segon quart el nostre equip feia un pas al capdavant aprofitant els bons minuts dels nostres interiors Pere Cladera i Pep Vicenç arribant a manar per un còmode 21-35 a falta de 2 minuts per arribar al descans. Un parcial en els últims minuts del quart a favor dels locals de 9-2 escurçava el marcador anant al vestidors amb un marcador de 27-37 a favor dels nostres.

El tercer quart tot i el bon inici dels nostres, els locals aconseguien agafar el ritme del partit forçat moltes faltes i tirant molts tirs lliures, això aconseguia prémer el marcador fins al 46-53 del final del tercer quart.

Saber jugar els minuts finals és una de les senyes d'identitat d'aquest equip i malgrat que els locals aconseguien en moments puntuals acostar-se en el marcador, els nostres sempre trobaven algun camí a la cistella, que ens feia controlar el marcador, bé fos un triple de Crespí o amb bones pilotes als pivots que sempre treien partit dels mateixos. Al final un clar 55-63, que certifica la classificació dels nostres per a les fases d'ascens a falta de 2 jornades per acabar la lliga.

El proper partit serà a Sa Pobla amb la lluita pel campionat com a premi al guanyador !!!!!