2AMAEl passat dia 12 de Febrer el nostre equip de segona autonòmica viatjava a la pista d'Artà, que ens va posar amb apurs a la primera volta provocant una pròrroga. Amb la clasificació dins la butxaca voliem assegurar el primer lloc.

El primer quart ja donava mostres que seria un partit dur i físic amb un Artà molt fort a la zona i carregant molt el rebot ofensiu. Per part dels nostres ens costava entrar en joc, no vàrem fer la primera cistella fins al minut 4. El resultat després dels primers 10 minuts era de 17-15.

El segon quart el nostre equip feia un pas al capdavant aprofitant una millor circulació de la pilota. Un triple per acabar el quart d'en Jose Cuevas ampliaba el marcador anant al vestidors amb un 28-34 a favor dels nostres.

El tercer quart tot i el bon inici dels locals aconseguírem empatar a 17, el marcador al final del tercer quart 45-51.

Saber jugar els minuts finals és una de les senyes d'identitat d'aquest equip i malgrat que els locals aconseguien en moments puntuals acostar-se en el marcador, els nostres sempre trobaven algun camí a la cistella. Al final un clar 56-68, que confirma el primer lloc.