2AMEl passat divendres 04/03 vàrem jugar el primer partit de la segona fase contra el Sa Pobla B.C. Era el segon derbi en menys d'1 mes.

El partit anterior jugat a Sa Pobla es va jugar a un ritme molt alt, cosa que en general ens resta moltes opcions de victòria final.

Tenint el partit anterior encara al cap vàrem sortir amb ganes de dur el ritme del partit on més ens interessa, és a dir, atacs llargs i intentar no concedir segones opcions de tir a l'equip contrari.

El primer quart, tot i sortir amb un parcial favorable de 6 - 0 va ser molt igualat; es notava que seria molt difícil que cap dels dos equips sorprengués a l'altre, ja que ambdós equips ens coneixem bastant bé. Cada cistella aconseguida era fruit d'una bona acció atacant, ja que els dos equips estàvem bastant actius en defensa. Al final dels primers 10 minuts el marcador reflexava un igualat 16 - 15 al nostre favor.

A l'inici del segon quart, i amb quintetos totalment diferents als del primer quart, vàrem aconseguir un parcial favorable de 14 - 2 en els primers 8 minuts. Està clar que en aquest quart vàrem estar actius i concentrats en defensa i ordenats i encertats en atac. Per acabar d'arrodonir aquest segon quart, un triple de'n Toni Sureda va deixar el marcador en un sorprenent i favorable 35 - 21.

El tercer quart va ser totalment contrari al segon; Tot i aguantar el primer esforç dels de Sa Pobla per acostar-se al marcador (42 - 27 en el minut 25), no vàrem esser capaços d'evitar un parcial de 0 a 11 (42 - 38) a falta de menys d'1 minut per arribar al minut 30. Una cistella a la darrer possessió de'n Pep Llinares ens va donar un poc d'aire per afrontar el darrer quart amb més optimisme (44 - 38).

Quan pareixia que el partit estava destinat a un darrer quart molt igualat, un altre parcial, ara favorable, de 11 a 0 (55 - 38) va deixar el partit decidit a falta de poc més de 4 minuts. Tot i la diferència no vàrem afluixar pensant en un posible basket average que pugui decidir estar o no estar en la fase final per a poder lluitar pel campionat. Al final 64 - 50. Donar l'enhorabona a tot l'equip per la victòria aconseguida davant un bon equip, sobretot per la intensitat mostrada durant tot el partit.

Marcadors parcials; 16 - 15, 19 - 6, 9 - 17, 20 - 12.

Anotadors: Augusto Valero 10 punts (2 de 2 tirs lliures); Jose Cuevas 6 punts (1 triple i 1 de 2 tirs lliures); Pep Vicençs 2 punts; Jordi Uria 7 punts (1 triple); Joan Crespi 14 punts (1 triple i 5 de 5 tirs lliures); Toni Sureda 15 punts (1 triple i 4 de 4 tirs lliures); Pere Cladera 1 punt (1 de 2 tirs lliures); Christian Ochogavía 6 punts (1 triple i 1 de 1 tirs lliures); Bernat Cifre, Biel Guardiola 3 punts (1 triple).