2am800Després d'un impressionant final de temporada, guanyant els tres darrers partits de lliga i classificant-se segons dins d'un igualadíssim grup de classificació, el nostre equip A de segona autonòmica va imposar-se, diumenge passat, en un gran partit a Sa Pobla BC, aconseguint d'aquesta forma el pas a la final i l'ascens de categoria.

Superant l'adversitat en forma de lesions, el nostres jugadors varen fer una demostració de saber estar sobre la pista i, imposant el seu ritme, no varen donar cap opció als joves rivals de Sa Pobla, que veien que tot els seus esforços eren inútils caient derrotats al final per un clar 61-45, la qual cosa ens donava accés a la final de dissabte.

La final es disputarà en el nostre pavelló el dissabte a les 18:30 i el rival serà el Viubàsquet Bunyola, primer classificat del grup de classificació. Els bunyolins es varen desfer del Joventut Mariana a l'altra semifinal.

Però l'equip A no serà l'únic que disputarà dissabte la seva final, l'equip de segona autonòmica B, que ha disputat el Trofeu Deportes Serra, també ha aconseguit la classificació. En el seu cas el rival serà l'Hispània i serà a les 17:00 hores.

Per tant, un dissabte horabaixa complet de bàsquet que ningú no s'hauria de perdre. Vos esperam.