MFBSegon partit del mini B i primera victòria. El partit contra Santa Maria ha estat molt igualat ja que és un equip molt semblant al nostre.

Des del primer moment les nines han sortit amb una actitud molt positiva i amb ganes de sortir a la pista a jugar. La primera part hem acabat 22-23 a favor nostre degut a que les nines han estat intenses en defensa.

La segona part, i quan dic segona part, faig referència al 4t i 5è període, hem seguit dins la mateixa dinàmica, una mica més ficades dins el partit i molt actives. Ara bé, quan hem arribat al 6è període, les nines s'han relaxat de tal manera que ja ni escoltaven. Amb tot això vull dir que hem de treballar una mica més la concentració a part de treballar en equip.

En definitiva, la valoració del partit és molt bona, no perquè hagi acabat amb victòria sino perquè hem creat situacions de joc molt bones, també he de dir, que el canvi d'actitud que han fet del primer partit al segon ha estat molt notori.

S'ha de seguir fent feina cada dia als entrenaments.