2AMBTercer partit i tercera derrota del nostre equip 2a Autonòmica Masculina. Aquest cop davant del Ciutat de Palma per 41-55.

Si bé en els dos partits anteriors no havíem estat tots els membres de l'equip, i tot i així s'havia pogut competir a bon nivell, això sumat al fet que debutàvem a casa, ens feia ser optimistes davant el partit, malgrat que el Ciutat de Palma no coneixia la derrota.

L'arrencada dels nostres no va defraudar i amb un bon ritme, tant en atac com en defensa feia que el primer parcial fos per als nostres per 13-11.

L'inici del segon quart marcaria l'esdevenir del partit, ja que l'equip visitant va decidir posar-se en una zona 2-3 i va tenir els seus fruits. Sent el parcial del segon molt favorable a l'equip visitant per 8-17 la qual cosa deixava l'electrònic en 21-28 per als visitants.

El tercer quart va seguir amb la mateixa tònica i novament el nostre equip no arribava als 10 punts en el període, tenint molts problemes per trobar solucions en atac, només Miguel Socias aconseguia algunes cistelles en accions individuals. Això sumat a la prematura 4ª falta del nostre pivot Marc Tomàs, feia preveure que el partit es posava molt costa amunt. Nou parcial per als visitants per 9-14.

L'últim quart va ser un pur tràmit arribant al final del partit amb un desconsolant 41-55.

L'equip ha de seguir treballant per anar trobant bones sensacions, ja que no podem oblidar que parlem d'un equip jove del qual el recorregut de la temporada ha d'anar donant els seus fruits a mig / llarg termini.