2AMBAmarga derrota del nostre equip es segona autonòmica, a casa contra el Felanitx.

El partit es presentava amb força opcions per als nostres ja que a la primera volta havíem guanyat a la pista del Felanitx per la mínima, a part era el debut de Miguel Tomas i es recuperava a Carles Villar.

El primer quart arrencava amb molt bon ritme per part dels nostres forçant penetracions i tenint com a referència interior a Marc Tomas. 20-13 era el resultat del primer quart.

En el segon parcial el nostres seguien amb les idees clares en atac i Miguel Socias començava a sumar punts en el seu caseller, ben secundat per Rafa Hidalgo, els millors minuts dels nostres arribaven al final del segon quart, on els júniors també aportaven el seu granet de sorra. el resultat al descans 37-27.

El "temut" tercer quart, ja van bastants partits on els parcials del tercer quart ens són molt desfavorables. L'equip visitant es plantava en zona, el que cap a tenir males seleccions de tir als nostres més tot i que només comptem amb un 5 pur, la defensa tampoc funciona i encaixàvem 25 en aquest parcial contra 18 del nostre equip portant el electrònic a un ja preocupant 55-52.

Els nervis van fer acte de presència, i malgrat que aguantàvem al marcador, gràcies a una ratxa de 7 punts consecutius de Marc Gallamaers, la nostra defensa no aconseguia per als exteriors visitants, destacant el numero 6 que acabaria amb 8 triples i 30 punts en el seu caseller. Arribàrem als últims minuts amb molta igualtat al marcador, però el desencert en els últims minuts del partit cap a arribar a l'última posició del partit 2 punts a sota (71-73) aconseguírem un tir a la desesperada per part de Juampi, que no va veure recompensat l'esforç, quedant el marcador en el definitiu 71-73, sumant una dolorosa derrota. Ja són diversos els partits que se'ns escapen de les mans després de tenir molts minuts el control del mateix.

Tots els jugadors van aportar el màxim que van poder destacant ofensivament trident Miguel Socias (22), Rafa Hidalgo (13) i Marc Thomas (12).

Cal seguir treballant per millorar el màxim que puguem és un equip molt jove amb cinc Juniors i les baixes dels sèniors quan falten es nota molt.