CMEls nostres cadets cauen en la pròrroga contra Inca en un partit molt igualat en què les lesions de 3 dels nostres jugadors importants i el gran encert dels visitants en tir exterior, va impedir que els nostres aconseguissin la victòria, que fins a l'últim quart la tenien encarrilada.

El partit va començar igualat arribant al primer quart amb un marcador de 22-24, Joan Albert es va lesionar als 4 minuts del començament però tot i així els nostres es van sobreposar i en el segon quart van ser més intensos i vam aconseguir un avantatge de 10 punts. Una gran tasca de Miguel i Julia en defensa, que no permetia als contraris penetracions ni cistelles fàcils, veient-se obligats a trets exteriors. Manu en atac estava imparable 35 punts i a falta de 4 minuts es va lesionar i es va retirar del partit, per llavors disposàvem d'un avantatge de 7 punts que semblava més que suficient però Javi també va caure lesionat quedant-l'equip sense jugadors per rebotejar i això va donar opcions a Inca de ficar-se i el partit i reduir poc a poc l'avantatge i aconseguir empatar el partit. i en la prorroga ja sense joc interior els nostres no van poder amb Inca.

Gran partit dels dos equips, destacar que Inca va aconseguir 20 triples i tot i aixi els nostres tot i les lesions van estar en el partit.

Desitjar a tots els lesionats una ràpida recuperació (Junior, J.Albert, Manu, Javi) i per descomptat no oblidar-nos dels infantils, Hugo, Dani Santiago, Dani Ruiz que s'han incorporat aquesta setmana a l'equip, s'han acoblat perfectament i ens seran de gran ajuda per aconseguir l'objectiu.

Anotadors: Miguel 6 - Jose 9 - Julia 9 - Manu 35 - Adria 6 - Javi 10 - Hugo 5 - J. Albert 2 - Dani Santiago 3

Parcials: 22-24 / 23-12 / 21-23 / 14-23 periodo extra 5-16