2AFVictòria davant del Eu Moll afrontada amb 7 jugadores a causa de les lesions, a més que la nostra veterana Ivonne amb problemes físics prou feines va poder jugar uns minuts.

L'inici de les nostres va ser molt bo, amb una defensa agressiva, joc ràpid i sempre buscant la millor opció per finalitzar, estant molt fines en el tir. Parcial de 23/6.

En el segon període el joc va començar a igualar-se, començàvem a precipitar-nos i a tenir problemes per superar la pressió de les visitants. Parcial de 13/19.

Després del descans ens vàrem venir a baix, cadascuna fent la guerra pel seu compte i deixant que el rival ens passés en alguns moment per sobre, deixant que entrassin de ple en el partit. Parcial de 9/18.

L'últim període va ser molt igualat, però amb les nostres practicament sempre per davant en el marcador, arribant a falta d'1 minut a estar cinc a dalt, però una altra vegada la falta de concentració va fer que ens deixàssim empatar el partit en l'últim segon amb un triple sense defensar. Parcial de 16/18.

A la pròrroga vàrem saber recuperar-nos del pal i allà si vàrem estar a l'altura, guanyant el partit amb mereixement. Parcial de 10/6.