IFAVictòria importantíssima a la pista del Montuïri, un dels equips aspirants al títol amb permís del Bahía San Agustín.

Com ja vaig dir en altres cròniques, cada partit serà com una final en aquesta lliga tan igualada, per això la importància d'aquesta victòria en pista contrària, el que ens donarà un plus per seguir confiant en la possibilitat d'accedir a la fase final del campionat .

El partit va ser preciós, jugat de tu a tu tot el temps. Les locals van començar forts amb un 7/2 de parcial, però les nostres van reaccionar ràpidament donant-li la volta 7/8 minut 6. Final del quart 11/12.

El segon període seguia igual, intercanviant cistelles però les nostres tenint clar que si volíem tenir alguna opció de victòria, no podíem deixar córrer a les jugadores locals que per a mi és l'equip que millor corr el contraatac de la categoria.

Estàvem controlant el partit però uns badades defensives i diverses pèrdues de pilota en els últims minuts deixaven un parcial de 7/0. Parcial del segon període 14/10. Al descans 25-22.

Després del descans continuàrem veient a dos equips lluitant al màxim, les nostres continuaven realitzant una gran defensa, parcial de 14/14.

Arribava l'últim quart amb 3 punts a baix però tot per decidir. Havíem fet el més difícil, arribar al final del partit amb opcions de guanyar a un equip que fa 4 mesos ens havia destrossat amb 30 punts de diferència.

Les nostres van sortir mossegant i realitzant el millor quart de la temporada. La nostra defensa va ser extraordinària, ajudant-nos totes i el més difícil, en els moments de més tensió amb un pavelló vibrant, el nostre atac va ser d'excel·lent, sabent tenir paciència, movent la pilota fins a tenir el moment just per penetrar o llançar, i a més encertant. Parcial incontestable de 12 a 21 i victòria final per 51/57.

Aquesta victòria no arriba de casualitat, és gràcies a la feina que feu durant la setmana. Encara que sabeu que segueixo pensant que encara podeu donar més en els entrenaments i vosaltres també ho sabeu.

Ara toquen unes petites vacances sense deixar d'entrenar per seguir millorant i no baixar el nostre nivell.