2AMDarrer partit de la primera volta, que disputàvem a la pista del Pollença.

Començam el primer quart de molt bona manera, i jugant molt bé, on cal destacar el gran començament de partit i el primer quart de n'Alberto amb 9 punts, acabarem el quart 5 a 16.

El segon quart l'equip pollencí es col·loca amb zona, que ja va mantenir fins als darrers minuts del partit, aquesta zona ens va dificultar un poc i ens van fer un parcial al segon quart de 24 a 18, això ens va fer partir al descans amb un avantatge de +5 (29 a 34).

La segona part comença millor aconseguint moure i atacar molt millor la zona i aixi aconseguir guanyar el tercer quart (19 a 22).

El darrer quart començam amb un avantatge de +8 on aquesta encara l'aconseguiríem pujar fins a 11 al final del partit.

Cal destacar que per guanyar un partit no fa falta ficar triples, ja que amb aquest aspecte l'única part positiva és el darrer tir del partit fer per n'August que així vam aconseguir el segon triple de tot al partit.

Victòria i aconseguim la primera volta perfecta amb victòries.

Puntuació: Augusto(19), Pep(2), Jordi(10), Mariano(6), Pere(6), Cristian(4), Alberto(21), Miquel(2), Gabriel(3)