2amEl passat dijous vàrem jugar el partit que havíem adelantat a nes pavelló de Sa Creu d'Inca contra un equip molt compensat a nes que fins a dia d'avui només li hem pogut guanyar noltros.

Tot i les baixes interiors que teníem, afrontàvem el partit com sempre ho feim, amb ganes de competir per a la victòria. Concienciats des del primer minut que el partit requeria molta intensitat en cada jugada, vàrem competir d'igual a igual fins que les poques opcions de rotació que teníem ens varen fer baixar un poc les nostres prestacions, sobretot ofensivament... Només en Mariano Socíes anotava de forma continuada (fins a 11 punts a n'aquests 20 primers minuts). Comentar també que vàrem atacar moltes situacions d'1x1 amb menys èxit del que habitualment tenim, a vegades per falta d'encert propi, altres per bones accions defensives i d'altres per la permisivitat arbitral.

Els de l'Inca no varen baixar la intensitat en cap moment; Això sumat al gran encert exterior dels primers 20 minuts (fins a 5 triples anotats) va donar peu a la primera avantatge important del partit (34 - 24 en el minut 18). Tanta sort que en els darrers dos minuts vàrem poder ajustar un poquet el marcador fins a un esperançador 36 - 30.

En els primers minuts del tercer quart ambdós equips competíem al màxim fins que un 3+1 i dues tècniques a ne'n Jordi Uria (una d'elles totalment injusta) varen deixar un màxim avantatge pels de l'Inca (48 - 36 en el minut 27). Tot i que el partit s'havia posat molt complicat, l'equip va seguir lluitant, i, fruit de la insistència, ens vàrem apropar fins al 58 - 52 a falta de poc més de 3 minuts pel final del partit. Dos triples seus quasi consecutius sumats a males decisions en atac varen deixar el partit vist per sentència. Tot i així, ambdós equips vàrem competir fins el darrer segon, ja que estava en joc l'average. Un triple fallat en el darrer segon pel seu capità ens va donar l'average a noltros. El marcador final va ser de 64 - 53.

És important fer autocrítica per poder seguir millorant, ja que ara ens venen partits complicats i necessitarem donar al millor de noltros si volem seguir estant adalt a sa classificació. La nota negativa del partit va ser la senyora de sa taula, que va tenir temps d'encarar-se amb el públic, amenaçar que deixava el seu lloc, insultar a qualque jugador nostre... Tanta sort que el que ens dona el bàsquet et fa olvidar actuacions d'aquestes, perque hi ha dies que se te'n van ses ganes...

Marcadors parcials: 12 - 11, 24 - 19, 15 - 12, 13 - 11.

Anotadors: Augusto Valero 12 punts (1 triple i 1 de 2 tirs lliures); Pep Vicençs 5 punts (1 triple i 2 de 4 tirs lliures); Jordi Uria 3 punts (1 de 2 tirs lliures); Mariano Socias 17 punts (5 de 6 tirs lliures) Joan Crespi 9 punts (2 triples i 1 de 1 tirs lliures); Christian Ochogavía; Biel Guardiola 5 punts (1 triple); Miquel Beltrán 2 punts (0 de 2 tirs lliures).