2AMPartit guanyat a la sempre incòmoda pista del Sa Pobla, degut a les ganes i intensitat que sempre posen en totes les seves accions.

Primer Quart: Sortida habitual dels nostres, minut 3, parcial de 6 a 0 per a Sa Pobla, i resulta que al nostre coach li pega un atac d'entrenador. Minut de temps mort, males cares, una reflexió serena i au, a jugar... Minut 4 i empat a 6. El quart va acabar 17-15 degut a l'encert del Sa Pobla des de la línea de 3, nosaltres vàrem viure dels tirs lliures.

Segon Quart: Vàrem sortir amb l'idea d'aprofitar l'avantatge en el nostre joc interior, amb pilotes als pivots i així ho férem, posant-nos 22-25 al minut 5, però els poblers van reaccionar amb un parcial de 10-0 en dos minuts. final del quart 20-17 i un preocupant 37-32 al marcador. El Bàsquet Sa Pobla havia convertit 7 triples en dos quarts, imposant el seu joc dinàmic i discutint-nos el domini sota cistella.

Tercer Quart: Estava clar que ens havíem de posar les piles per remuntar el partit i així ho vàrem fer, més agressius en defensa. Sa Pobla només va fer dues cistelles en tot el quart, parcial de 10-18 i avantatge de 47 a 50 al final del quart.

Quart Quart: Si hi ha un jugador que marca diferències a aquesta categoria és en Joan Crespí, i si a més juga a Sa Pobla i l'han picat un poc... Festival. 12 punts en els moments més decisius, amb una bomba marca de la casa de 8 metres i un altre partit a la saca. Parcial 8 a 19 i 55-69 a la fi del partit.

S'ha de dir que en els dos darrers quarts Sa Pobla no va fer cap cistella de tres punts. Com va dir un crack "A triples no nos ganan", i més si les defensam millor.

Destacar l'aportació d'en Pep, molt actiu, bons minuts d'en Beltran, un Alberto que cada vegada va a més tot i només jugar tres quarts, la versió més completa de n'August, en Toni sempre combatiu i sobretot, el gran final de partit d'en Joan.

En la banda negativa, el pobre percentatge de tirs lliures, 17 de 31, que en partits més igualats pot decantar-los cap a l'altra costat.

Anotació: August 12 (2/4 tirs lliures), Jose 2 (2/4 t. ll.), Pep 10 (2/5 t. ll.), Joan 22 (4/4 t. ll.), Toni 9 (1/6 t. ll.), Pere 5 (5/7 t. ll.), Biel 0, Miquel 0, Alberto 9 (1/1 t. ll.)