2AMDivendres dia 25-11 es va disputar al camp de l’Alcúdia el partit de tornada de la primera fase entre Dakota Alcúdia i Felanitx.

Dos equips ben diferents: Per una banda els dinosaures, amb les baixes de Valero, Cladera i Ochogavia, i per altre banda un equip molt jove i físicament superior, qualitat insuficient per fer front a la veterania de l’equip local.

Es començar amb una esmaixada per part del numero 7 del Felanitx en un intent d’intimidació, poc efectiu. Tres jugades consecutives d’en Guardiola posaren al nostre equip al front del marcador, que ja no canvià la dinàmica en tot el partit. Agafa el relleu, com es habitual, Mariano enllaçant jugada rere jugada, accions de 2 i 2+1 acabant el primer temps amb 19 a 14, dels quals 9 punts foren d’en Mariano.

Al segon quart, començàrem un poc espessos i l’equip contrari es posar amb 19 punts ràpidament, mentre en Pep Llinares anava acumulant faltes, pareixia que no acabaria el partit. En aquest quart entra Jordi Uria i demostrà que els bons jugadors com ell, quasi sense encalentir i sense haver fet cap tir d’escalfament, fiquen la primera pilota que toquen des de la línia de tres, posant el marcador 31 a 25 i descongestionant el quart que estava bastant disputat, Alberto que des de la primera cistella de tir lliure del primer temps no havia ficat cap altra, es va despertar i va enllaçar tres cistelles consecutives des de davall cistella i 2 tirs lliures anotats en 2 accions de 2+1, deixant el final de la primera meitat amb un marcador favorable de 39 a 32.

La segona meitat va esser amb moltes faltes amb tirs per als dos equips, la diferència estar en 5 de 6 aconseguits per els dinosaures i 0 de 6 per a la jovenea, hem de recordar que al club i hem tengut entrenadors i tenim entrenadors que ens recorden que els partits es guanyen als tirs lliures.

El quart període es fer realitat la premissa que Pep no acaba el partit. En un anar i venir de cistelles per part dels 2 equips i tirs lliures tirats, el període es decantar per part de l’equip visitant 18 a 19, insuficient per guanyar l’encontre que acabar amb un marcador de 72 a 61.

Tirs lliures Dakota Alcúdia 18 de 24, tirs lliures Es cruce 7 de 25.

L’experiència es un grau i es va demostrar com a tants altres partits que aquest equip encara pot competir a un bon nivell, malgrat de no tenir el físic de altres equips. Aquí hem de dir també que tenint l’excepció d’en Mariano que, en els entrenos, ens recorda sempre amb les seves ganes i rapidesa en defensa i atac, el tipus de jugadors que ens trobam.

Bona feina de tots el components de l’equip.

Punts de partit: Llinares 5- Uria 12- Socies 17- Crespi 10- Sureda 6- Guardiola 8- Alberto 14- Beltran.