BNPartit molt més igualat del que diu el marcador final el que jugaren dissabte demati les nostres jugadores a Alcudia.

Els parcials del tres primer quarts foren 3-8 i 4-12 arribant al descans amb un 7-20 però amb la sensació de estar competint el partit.

El tercer quart fou el mes igualat 9-10 les nostrres jugadores estigueren molt més encertades i aconseguirem posar nerviosos l'equip felanitxer i que es desmarcà amb un darrer quart desastrós pel nostre equip on es ficarem un parcial de 0-17 i acabant el partit amb el definitiu 16-47.

Destacar a més a més de la falta de punteria que ens enfrontàrem amb un dels equips mes forts del grup, molt més rodat i treballat.

A les nostres jugadores només ens queda seguir entrenant i millorant poc a poc, passa a passa aconseguirem progressar i ser millor jugadores.