IFBAquest dissabte les nostres jugadores s'enfrontaren a un equip que a la primera volta a la seva canxa ens tancaren el marcador amb un rotund 70-21.

El partit el vàrem preparar durant tota la setmana, vàrem fer molta incidencia en l'actitud i en la intensitat durant el partit a més a més d'evitar que ens ficassin cistelles fàcils després de pèrdua de pilota.

Després d'aconseguir la primera victòria a Sineu i les bones sensacions als darrers partits l'autoestima d'aquest grup estava molt alta i feu que l'equip manacorí sofrís per endur-se la victoria ja que fou als darrer 5 minuts on les forçes del nostre equip minvaren i se n'anassin al marcador mb el definitiu 23-40.

Destacar que malgrat el marcador final el partit fou molt igualat en els tres primer quarts 5-7 i 8-9 per arribar al descans amb un 13-16 per l'equip manacorí. El tercer quart acabà amb 8-7 pel nostre equip que es derrumbà al darrer quart amb un parcial 2-17.

També fer referència a les 7 jugadores que feren un gran esforç i que passa a passa i amb feina aconsegueixen millorar.