MFBPartit disputat el passat dissabte a Sa Pobla. Desprès del partit contra la Salle tocava sortir a la pista amb més ganes, i desde els primers minuts ho feren així.

Varen començar el partit amb una bona defensa , i no deixant que el rival anotàs una cistella. Parcial (0-4).

En el segón i tercer periode, les nostres jugadores, impossaren un ritme impossible de seguir. Parcials (4-10), (5-14).

Desprès del descans, sortiren a la pista amb la mentalitat de que l´equip de Sa Pobla no es ficàs al partit,, i ho aconseguiren.

El cinquè periode tancarem el marcador. El resultat del partit va esser 11-41.

Parcials (0-4), (4-10), (5-14), (2-11), (0-2).

La nota negativa del partit ens la va deixar na Isabella. Es va lesionar el turmell i haurà d´estar un parell de dies sense entrenar. Recuperet aviat. Anims!!!!!.

Ara tenim dues setmanes que no ens tocar jugar partit, hem de treballar dur als entrenaments perque venen els rivals més forts!!