jmLa visita ahir a Consell ens va anar fatal, estàvem congelats amb l'arribada del fred ..

Els primers minuts es notava la desconcentracion de l'equip que ve de guanyar els últims partits i contra Consell que vam guanyar de 20 doncs massa confiança.

Dominàrem el primer quart 13-16 i en el 2 quart Joan Oliver cau fortuït a terra i s'obre la barbeta, 6 punts de sutura. Aquesta aturada i l'anada de Joan acaba de desconcentracion al grup que entra en una sèrie d'errors on li donem literal la pilota en el servei de banda, fons, pèrdues de pilota i precipitació i desencert en atac.

En defensa dels ajuts eren inexistents i així un partit ple de confusió per la nostra part que ens ve bé per no confiar-mai i mantenir sempre la concentració.

Tot i la frustració els nois ho donàren tot fins el final tot i el desencert.