JMEl partit d'aquesta setmana no es va decidir fins al final, millor dit fins a l'últim segon.

El primer i segon quart no estàvem gens agressius, estàvem molt passius en defensa i maldestres en atac però a poc a poc vam anar agafant ritme fins estar 8 dalt a la segona meitat.

I seguim així fins als 2 ultims minuts amb 4 dalt però 3 pèrdues de pilota seguides i 12 tirs lliures fallats ens porta a un empat 60-60 amb 2 segons més temps mort per a nosaltres.

Preparem la jugada que ens donés la victòria i després de sortir del temps mort els jugadors es congelen i no es fa el que acabem de preparar (la poca concentració que ens passa factura per no escoltar en els temps morts amb tots els sentits) i després molestar els jugadors entre ells, perdem la pilota i transcorre 1 segon.

Temps mort per a ells que anoten en l'últim instant.

Parcials: 10-10 19-19 12-20 21-11