JMEl primer quart amb 21 a 10 i el segon amb 29-23 ja presagiava que seria un partit en el qual no podríem relaxar-nos. Bé quan estàvem amb 2 homes grans jugant amb ordre, però en posar en pista 5 petits per jugar ràpid i a partir de conceptes, vam perdre l'avantatge que vam arribar a tenir fins de 13 punts.

La segona part, en el tercer quart amb un 45-34 els nins es relaxen i ens fan un parcial d'1 a 9 que torna a donar-li oxigen a Sóller.

Al final vam guanyar un partit més ajustat del que podria haver estat d'haver ficat (assignatura pendent) els últims 6 tirs lliures que els vam fallar de manera consecutiva.

Victòria per 6 punts que ens dóna impuls per jugar el difícil partit de la setmana vinent contra el líder a Pollença.

Parcials: 21-10 8-13 16-11 13-22