JMPartit d'infart el d'aquest dissabte en què els nostres jugadors van mostrar el gran nivell de joc que poden arribar a assolir.

Des de l'inici va ser sempre un intercanvi de cistelles en el qual sempre dominà en el marcador Alcúdia, 8- 14 en el primer quart.

Els nins molt motivats i concentrats arriben a la mitja part amb un 26- 27 que fa que agafin confiança i vegin que poden guanyar a l'equip més fort de la lliga i que ha estat a punt de classificar-se per l'interilles, després de fer una molt bona fase classificatòria.

Defensa individual amb zona 2-3 en moments molt puntuals del partit, el control del rebot i l'encert en atac, sense pèrdues de pilota ens porta a una victòria molt important. Tercer quart 41-44.

El quart quart Pollença es posa en zona i nosaltres vam atacar amb agressivitat i encert i seguim corrent i ficant en arribada.

Amb 47-51 disposem de 4 tirs lliures que fallem però que no fa que perdem oportunitat d'anotar en el següent atac. Al final 51- 55.

Enhorabona a tots per l'excel·lent partit de dissabte, ara a per més però per a això cal seguir treballant.

Parcials: 8-14 18-13 15-17 10-11