Victòria renyida la de divendres passat a Esporles que va sortir des del minut 1 fins a final de partit en zona 2-3; tan sols en 2 ocasions concretes de partit van jugar individual i suposo que és perquè aquí tenen la seva arma.

El primer quart va ser un quart renyit en un estira i arronsa dels dos equips, i ja en el segon quart ens distanciam a partir de controlar rebot defensiu i córrer però en 3 min ens agafen i es posen 8 amunt després d'imprecisions defensives en la que en les rotacions deixem per 2 ocasions a la número 7 que ens fica 2 triples seguits i dues cistelles més de tir exterior d'una altra de les seves jugadores lliure de marca.

Al tercer quart vam defensar uns minuts en zona però de seguida vam passar a individual per estar més agressives, vam jugar amb 5 petites a pressionar i córrer per poder trencar la zona de 40 eterns minuts.

En el quart quart ens posem per davant amb 6 dalt però no sabem gestionar l'avantatge i arribem a la pròrroga amb un 50-50.

A la pròrroga defensem bé, ens permet anotar corrent fàcil i la zona la dividim bé i ens portem un partit molt difícil al camp del Esporles

Parcials 8-8 20-12 10-12 12-18 pròrroga 2-6