Partit de les nostres cadets preferents dins la pista del zona 5. Un equip que des de l'inici del partit fins el final ens ha defensat en zona 2-3, els 40 minuts.

Les nostres jugadores han sabut atacar la zona a estones, en el primer quart hem quedat 14-6, el segon l'hem guanyat 07-11 anant al descans 4 punts abaix 21-17. En el tercer quart ens hem posat les piles tan en atac com en defensa. En atac moviem bé la pilota i aconseguiem rompe la zona aconseguint així posar-nos d'1 punt per adalt al marcador. En defensa aconseguiem baixar al balanç defensiu i robar pilotes a primera línia.

Arriba el final, el darrer quart, la zona ens ha tornat a fer mal, les nines han baixat una mica les braços i les jugadores del zona 5 han aprofitat aquest "bajón".

Res a dir en quant a l'actitud de les nines del zona 5 perquè han esta molt més intenses i han lluitat molt el partit.

Respecte a nosaltres, ens queda moltíssima però que moltíssima de feina a fer i sobretot a millorar, seguirem endavant!

Ànims a totes i a canviar el xip, juntes podem!