CFBHem començat el partit despistades i amb falta de concentració 1r quart 14-24. La Salle ha tengut moltes baixes i ha vengut amb 6 jugadores, tot i venir amb poques ens ho ha posat ben difícil fins el final i no tirant la tovallola.

El segon quart ens hem començat a ficar dins el ritme del partit però no ens bastava no acabàvem de fer el nostre joc. Quedant 20 segons perdíem de 4 i la poca precisió i una altra vegada la concentració ha fet que ens anéssim al descans 7 punts abaix.

El 3r quart ha estat on les nostres nines han tret les ganes de VOLER el partit i hem acabat amb un parcial de 24-12.

Afrontant el darrer quart amb el marcador a favor les nines no han volgut donar el partit i han lluitat, parcial 11-11 i una altra vegada la concentració ens ha mancat.