ifbBon partit de les nostres jugadores davant d'un equip del nostre nivell com és el Sant Francesc Llops i que arribava igual que les nostres amb tan sols 2 victòries.

Tot i un inici amb alguns dubtes (1 quart 10/7) a poc a poc vam anar trobant còmodes i amb confiança a la pista marxant al descans (2 quart 11/10) amb tan sol -4, (21/17).

Després del descans vam millorar moltíssim, principalment en atac i vam començar a controlar millor el rebot defensiu que ens estava fent molt de mal. (3 quart 12/12).

Arribàvem igual a l'últim període -4 però amb bones sensacions i així va ser.

Realitzàrem els millors minuts de la temporada i vam poder emportar-nos el partit ja que hem fallat 4 tirs lliures en l'últim minut i també perdre-ja que forcem la pròrroga faltant 3 segons amb un triplàs de Carla que ens portava a un temps extra merescut (4 quart 9/13).

Ja amb diverses jugadores eliminades per faltes, el cansament i fallar 8 tirs lliures en temps extra, no ens va deixar emportar-nos una victòria que van merèixer els dos equips. (Temps extra 10/7) final del partit 52/49.

Enhorabona al Sant Fracesc.

Orgullós de les nostres noies que es van deixar la pell a la pista i van demostrar una gran millora en tots els sentits.

No tot és guanyar en la vida ni en l'esport, l'important és superar-se cada setmana.

1,2,3 Alcúdia !! 🏀❤️