CMEl nostre equip cadet masculí segueix en aquesta fase amb molt bones sensacions després de vèncer a Pollença (60-81) en el partit encarregat de tancar la primera volta d'aquesta fase. aconseguint estar invictes amb 9 partits seguits. Donant bona imatge com a equip, amb bon comportament i realitzant bon joc.

El partit es preveia intens, els dos equips arribaven com a primer i tercer en la classificació, encara que un gran primer quart dels alcudiencs (17-32) deixava pràcticament sense opcions als de Pollença que anunque ho van intentar en diverses fases del partit, els nostres no donaven opcions, amb un gran Miguel Valentin (25 punts) i Manu (18 punts.) jugadors amb molta qualitat i que van marcar la diferència durant el primer quart.

A Partir del segon quart ja només era rotar la banqueta estrènyer en defensa i contrarestar qualsevol ofensiva del rival i per això Dani Santiago és un expert un jugador amb molt seny anotant 14 punts. i 3 triples en moments claus del partit deixava sense opcions la remuntada del rival.

Tots els altres en general bé, molt ficats en el partit i tots fent la seva funció, Adria, Julia i Miguel molt lluitadors com sempre comptant amb l'ajuda dels infantils que dia a dia es van trobant millor en categoria cadet.

"" "Enhorabona a tots per la victòria" "" "

Anotadors: M.Cerda 4 - M. Valentin 24 - Manu 18 - Julia 4 - Saul 3 - D.Ruiz 4 - D.Santiago 14 - Adria 10

Parcials: 17-32 // 14-21 // 19-11 // 10-17