CMEl nostre cadet es proclama campió en lliga preferent després de fer una fase espectacular on ha jugat 17 partits i els 17 invictes.

La final es va disputar contra Joan Capó al Palau d'Inca, els nostres van sortir relaxats i a 5 minuts de començar el primer quart la diferència en contra era de 13 punts amb molts errors i concessions defensives.

Després d'un temps mort els nostres es van posar a treballar en defensa i els encerts de Julià i D. Santiago a la línia de 3 punts. ens ficaven en el partit arribant al final del primer quart amb un ajustat 23 a 25 en contra.

En el segon quart es seguia amb la dinàmica del final del primer quart i el nostre equip va trobar l'estabilitat, aquest cop gràcies a de Sebas i Adrià molt inspirats en defensa i en atac arribant al descans amb una diferència de 14 punts.

En el tercer i últim quart els de Joan Capó van intentar la remuntada però els nostres van fer un partit molt seriós i no van donar cap opció al rival.