mfTercera victoria consecutiva aconseguida per el Mini femeni.

Aquest dissabte ens tocava Eu moll, un equip ben treballat i molt complet.

El primer quart i segon quart van sortir molt actives, arribant a totes les pilotes, sent agressives cap a la cistella i amb molt bona actitut defensiva. Parcials 17-10 i 22-12.

Al tercer quart ens va passar factura als dos equips el cansament, fallant tirs facils, bastantes perdues de balon, no hi havia molta fluidesa al terreny de joc i acabant aixi amb un parcial de 4 a 6, anant al descans amb el marcador a 45-28.

Al quart i cinqué periode l’equip rival començà a apretar molt més i a les nostres ens costava aconseguir anotar, vam sobreviure defensant la linia de pase i aprofitar per correr els contraatacs. Acabant amb uns parcials de 8-14 i 8-10

Al darrer quart van tornar a agafar el ritme del partit, però aquesta vegada l equip rival no ens ho va posar gens fàcil. Parcial final 11-12.
Resultat final del partit 72-64

Donar l enhorabona a les nines per la gran feina que han fet durant aquesta setmana. Es juga com s’entrena i aquesta setmana ha estat inmillorable!

Molt bona aportació de TOTES les jugadores, mantenint una intensitat i ritme de partit brutal.

Enhorabona nines, hem de seguir lluitant!