mfDarrer partit de l’any i acaba en victoria!

Dissabte el mini femeni va jugar contra Binissalem, un equip fisicament superior al nostre.

El primer quart va ser el mes fluixet de tots però vam aconseguir aguantar el quart nomes perdent de 6. Parcial 12-18.

Al segon quart es va veure una gran aportació de les jugadores preminis increible, tot l’equip defensava conjuntament i lluitaven cada pilota. Parcial 25-04.

Al tercer quart va ser bastant fluixet, realitzant molts d’errors en atac, acabant amb un parcial 6-7. Marcador primera part 43-29.

Al quart, cinqué i sisé periode van estar molt actives, jugant en equip i realitzant mes de 3 passes consecutius. Una molt bona defensa per aixi poder guanyar una gran ventatge al marcador.
Parcials (24-10), (13-8) i (15-3).

Molt bona feina en equip, però no ens hem de relaxar i seguir fent feina!

Destacar a na Marta Llompart i na Mónica Salort per la feina que estan fent al premini que fa que siguin jugadores importants amb el mini.