Articles

Zona 5 B 35 - DAKOTA ALCÚDIA 32

Visitàrem el líder del grup a Manacor , on tinguérem la sorpresa de trobar-nos amb un públic local on l’esportivitat no era el seu fort. Les nostres jugadores responien el primer període amb un 3-6 on l’encert no ens tornava a trobar.

El segon període es girava la cosa , sabérem trobar la paciència i la frescor dins el quart, un 4-12 ens deixava amb moltes opcions.

El descans va ser molt útil per renovar idees i trobar solucions al que ens trobàvem dins la pista, les pèrdues de pilota tornaven anar encontre nostre, 11-6.

Un ajustat marcador ens feia sentir moltes sensacions però havíem d’afrontar els darrers deu minuts. Durant la major part del quart anàrem davant, els darrers minuts eren de molta tensió i elles aprofitaren algunes accions de pèrdues nostres per posar-se al davant. Els tirs lliures no van ser el nostre fort,en part, ens deixaren part del partit allà.

Tot i errades sobre errades també podem destacar que sí férem coses i ens esforçarem. Tres punts davant el primer classificat deixa molt per jugar-se a casa. Ànims nines i a seguir així!

T.lliures: 4/23
Triples: 0/1


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010
foto011
foto012
foto013
foto014


Comentaris  

#1 Undelpubliclocal 20-03-2014 10:00
Generalitzar el comportament de tot un pavelló per l'actuació desafortunada i aillada d'una sola persona, que per cert, el delegat de camp va convidar a sortir, és més que exagerada i malintencionada . De gent que te problemes de comportament n'hi ha per tot arreu... i Alcúdia no és una execpció, igual que no ho es Manacor. També podria contar batalletes viscudes dins el vostre Pavelló, però no ho he considerat mai oportú per que no és just posar a tothom dins el mataeix sac, ja que per cada persona que no es sap comportar en trobaras, per tot arreu, més de cent que si en saben.