CM

Equip molt similar a nosaltres físicament però diferent al joc, el primer període deia coses que no esperàvem succeïssin al final del partit. Un 16-14 on el nostre encert no ens deixar arrodonir.

El segon va ser molt intens defensivament parlant i en atac poc profitós, un 8-8 no canviava les coses de cara a la mitja part.

El tercer període havia de ser molt diferent per poder rompre el partit, ells tingueren una mà des de la línia de 6'75 i amb tres triples ens deixaren amb les coses confuses ja que no tornarien a encertar.

El darrer període entràrem en un ritme defensiu de grans accions però no tant en atac, un triple d'en Jordi Gaià ens empatà a falta de 3 minuts. Una falta ens donava els tirs lliures per posar-nos per davant per primera vegada en el partit, nomes entrà un d'ells. Tot seguit una quinta falta del nostre jugador numero 13 i tot seguit el jugador 11 ens deixaven el darrer minut i mig amb el partit a tocar amb el dits. La nostra defensa ens va donar un atac per posar-nos a tres punts a falta de 30'' segons, ataquem, perdem la pilota i al moment la recuperam, tirem i el rebot l'agafa en Miquel Serra on va fer una gran part, encistella i ens posa a tres punts per davant. A falta de segons i un temps mort del Molinar apostem per la defensa que ens va dur fins aquí, defensem dur i un llançament de 6'75 que no entra i agafem el rebot ens donava la victòria més treballada fins a les hores.

Tirs lliures: 6/13 6'75: 2/13