CFPartit molt més interessant del que diu el marcador final, les nostres jugadores en tot moment estigueren en el partit només la superioritat física de l'equip de bunyola feu que els parcials fossin tan elevats.

El primer quart acabà 4-21, les nostres jugadores no entraren lo suficientment concentrades i la defensa tancada feu que perdessin pilotes que aprofitaren per encistellar en contraatac.

El segon quart fou una mica més igualat 9-18 on només als darrers dos minuts l'equip bunyolí s'escapà al marcador arribant amb un 11-35 al descans.

La resta de quarts fou parescuda al segon periode, elles seguien encistellant després de dos o tres rebots en atac i feia que la nostra defensa semblàs inefecient però el que es veia al camp no era allò que el marcador reflexava i arribarem al final del partit amb el definitiu 28-71.

Continuam millorant en la forma física a més a més d'entendre petits conceptes en defensa i atac que en fan progressar i això sense cap dubta es veurà a les properes jornades amb equips de la nostra lliga.