IF

Derrota en el primer partit de la temporada a la nostra pista.

El partit va ser molt igualat durant els 40 minuts on els dos equips varen estar molt imprecisos amb constants pèrdues de pilota i errors no forçats.

El primer quart va ser controlat per les nostres tot i ser castigades amb 14 tirs lliures en contra per 1 a favor.

Patíem massa en el rebot donant moltes cistelles fàcils per la falta d'intensitat, arribàvem tard a les pilotes dividides.

El primer quart va ser controlat per les nostres, parcial de 14/11.

El segon quart va començar molt bé, aconseguint el màxim avantatge 21/13 però en els últims 5 minuts vàrem tornar a ser castigades amb 11 tirs lliures per 0 a favor, encaixant un parcial de 2 a 12 i arribant al descans amb un 23/25. Parcial de 9/14.

Després del descans va continuar la igualtat però estàvem molt desafortunades en atac, errant pràcticament tots els tirs. Un altre final de quart amb falta de concentració feia que encaixàssim un 0/6 deixant el marcador amb un preocupant 37/43. Parcial de 14/18.

L'últim quart va ser el millor de les nostres, traient el coratge que se'ls coneix i malgrat tornar a ser castigades amb 10 tirs lliures per 2 a favor, varen tenir el partit a les mans. Parcial de 17/13.

Al final derrota per dos punts 54/56 que ens farà créixer i aprendre a patir i competir contra altres factors del joc.

Faltes a favor 10, faltes en contra 24 més una tècnica a l'entrenador.

Treballarem per demostrar que no mereixíem aquesta derrota.