IFSegona victòria de l'infantil femení especial d'aquesta temporada en l'últim partit del Torneig Consell de Mallorca.

Les nostres varen jugar un partit en el qual varen encadenar bons moments de joc per altres de falta de concentració i desgana.

L'inici va ser molt bo, amb bona intensitat defensiva i no deixant jugar fàcil a les jugadores del Bàsquet Inca.

En atac aconseguíem moure bastant bé la pilota per trobar el moment per penetrar a cistella. 19/9. Ens segueix costant molt córrer el contraatac.

En el segon període vàrem tornar a ser l'equip que hem vist durant molts moments del que portam de temporada, baixant els braços, perdent pilotes i no baixar a defensar, falta de concentració i fent la guerra cadascuna pel seu compte. Com a resultat un parcial desfavorable de 7/14. Al descans 26/23 i tot per decidir.

Després de la represa, milloràrem una mica en atac però en defensa seguíem cometent molts errors, no defensàvem les línies de passada amb la suficient agressivitat el que portava al fet que les rivals poguessin moure amb massa facilitat la pilota. Parcial de 21/13.

En l'últim quart, vàrem tornar a veure l'equip que els agrada veure, traient l'orgull i defensant dur i concentrades al màxim contra un rival que va vendre molt cara la derrota i no va deixar de lluitar ni un segon. Parcial de 16/8.

Tenim molt marge de millora i això és el que cal fer aquesta setmana ja que l'inici de la lliga i l'hora de la veritat, comença dia 10 de desembre i enfront del mateix equip que dissabte, el Bàsquet Inca.

Estic segur que anirem cap amunt.

vàremosssss !!!

Estadística partit

Veure galeria de fotos a Facebook