IFADura i inesperada derrota (66/59) però totalment merescuda davant d'un Ciutat d'Inca que va realitzar un gran partit.

La diferència entre els dos equips va estar en l'aspecte defensiu ja que en atac no vam estar malament. La intensitat de les locals no tenia res a veure amb la nostra. Seguim sent molt fluixes, defensem a 2 metres i això dóna molt avantatge al rival a l'hora d'encarar el 1x1 en carrera.

El primer quart va ser l'únic en què vam estar a l'alçada i guanyant-, la resta dels vam perdre tots. Vam tornar a llançar gairebé el doble de tirs lliures que el rival 45 ficant 23. Això s'està convertint en un martiri, és dur perdre tants partits pels pèssims percentatges en els tirs lliures i més treballant aquest aspecte cada setmana.

En l'últim període va ser quan les locals van ser molt millors i van marcar la diferència en el marcador estant molt encertades en el tir, també gràcies a la nostra fluixa defensa.

Quan l'arbitratge és permissiu amb el contacte, cal pujar aquesta agressivitat per equipar-la al rival, no val queixar-se. Però si en els entrenaments no es treballa amb aquesta intensitat, després passa el que passa.

Estem en un moment complicat, estem tristos per aquestes dues ultimes derrotes, però només vosaltres podeu treure això endavant. Cal canviar el xip, treballar dur i creure es podem fer-ho.

Segueixo estant 100x 100 confiant que aconseguirem l'objectiu.

Estadística partit