IFADerrota de l'infantil femení a la lliga especial davant del Sant Josep. Partit importantíssim per a les nostra que havien de guanyar per poder seguir amb la il·lusió de classificar-se pel campionat.

L'inici va ser bastant bo, tot i que no estàvem amb la intensitat defensiva desitjada. 12/12.

En el segon període va ser on precisament per aquesta fragilitat defensiva (multitud de rebots i segones opcions) i les males decisions en atac, les visitants varen aprofitar el moment per anar-8 amunt en el marcador al descans, parcial de 4/12.

Després del descans defensivament seguírem fent aigua, només l'extraordinari partit ofensiu de Maria Magdalena (25 punts), ens mantenia en el partit. 15/19. Iniciàvem l'últim quart 12 baix. Vàrem treure una mica d'orgull i vàrem realitzar uns bons últims 10 minuts, estant més agressives del que ens va portar també a cometre faltes de tir.

Al final vàrem aconseguir guanyar el quart 13/10, insuficient per donar la volta al marcador.

Necessitam més aportació de totes les jugadores ja que sol quatre jugadores van anotar punts i així és molt difícil guanyar un partit. No queda una altra de seguir treballant per millorar i aconseguir merèixer tornar a la victòria.

Estadística partit