IFAGran victòria de les infantils grup especial en l'últim partit de lliga que decidia quin equip ocupava l'última plaça que donava el pas a la fase final del campionat de Mallorca.

Les nostres van realitzar el millor partit de la temporada al millor moment. El primer quart va ser molt igualat de principi a fi però es notava una gran actitud del nostre equip, jugant amb desimboltura i sense notar-se la pressió per un partit tan important.

Amb la nostra defensa de pressió aconseguíem robar pilotes i també precipitar el joc de les visitants. Parcial de 18/14.

Els primers 5 minuts del segon quart van ser excepcionals, defensa fregant la perfecció i movent la pilota amb velocitat i sense bot i endossant un 11/0 que situava en el marcador amb un sorprenent 30/14.

Després del temps mort sol·licitat per Zona 5, les visitants es van col·locar en una zona que va fer que se'ns resistís i retornant el parcial 0/8 marxat al descans amb un 30/22.

Després del descans continuàrem defensant bé però en atac no aconseguíem trobar com atacar la zona tot i haver-ho parlat al vestidor, el que va fer que les visitants continuaran rebaixant la diferència aprofitant els nostres errors de precipitació. Després d'un altre temps mort nostre, vàrem començar a atacar una mica millor la defensa zonal i tenint una miqueta més clar que havíem de seguir defensant dur per poder córrer. A poc a poc estàvem sortint del sot després d'estar per sota en el marcador per primera vegada des del minut 2 del partit 34/35.
Una petita reacció abans de la finalització del tercer quart deixava un marcador ajustat de 42/39 i tot per decidir en els últims 10 minuts. Parcial de 12/17.


Les visitants van sortir forts i seguien aprofitant-se de les nostres dubtes en atac i poden fer el seu joc de contraatac arribant amb un 44/47 a falta de 5 minuts per finalitzar el partit. Semblava que les nostres podien desinflar-se però no, varen treure l'orgull i varen voler guanyar-se el mèrit d'estar una altra vegada a la fase final del Campionat realitzant uns grans últims minuts, defensant com lleones i aconseguint trencar la muralla defensiva de les de Manacor, donant la volta al marcador (parcial 11/0) i acabant amb la cirereta del triple de Clara en l'últim segon i un avantatge que no reflecteix la gran igualtat que hi va haver durant tot el partit que el va poder guanyar qualsevol.

Després de veure aquest partit hem de donar-nos compte del que pot donar aquest equip, que quan esteu amb aquestes ganes, podeu aconseguir coses importants.

Però passa per treballar i no em cansaré de dir-ho, matar-se en els entrenaments, donar-ho tot sigui l'exercici que sigui.

Ara tenim temps per preparar el campionat que se celebrarà al pavelló de La Salle dies 5/6/7 de maig.

Enhorabona a totes i ara a guanyar-se els minuts en els entrenaments.

Vull felicitar també perquè és just el gran treball al meu entendre de la àrbitre del partit que tot i estar sola i amb la tensió que hi havia, va saber treure el partit sense cap tipus de dubtes.

Felicitar també a Zona 5 per el seu gran partit i dir-los que intentarem no defraudar en el campionat.

Visca Alcúdia, visca el bàsquet !!!

Estadística partit