IFAPrimer partit del campionat de Mallorca amb la importància d'iniciar-lo amb una victòria. La que va estar a punt d'arribar en un partit dominat gairebé sempre per les nostres però que al final amb un últim quart molt desafortunat en atac ens va portar a una derrota de les que fan mal 47/48.

En el primer període ens va costar trobar el ritme, els nervis dels dos equips eren evidents i els errors no forçats eren constants 9/13.

En el segon periode vam començar a deixar-nos anar, fent els millors minuts del partit tot i haver d'atacar una zona molt tancada i que al principi va costar trobar-nos còmodes per atacar-la. Havíem de atacar amb velocitat i baixar ràpid a defensar el bon contraatac del rival, cosa que vam fer molt bé. Parcial de 16/9 i marxant al descans amb un 25/22 esperançador.

Després del descans amb el Montuïri continuant en Zona, seguim atacant amb cap i això els va portar a aconseguir el màxim avantatge de 8 punts, parcial de 15-10.

Iniciàvem l'últim període amb un 40/32 només havíem de continuar jugant igual i ho vam fer però vam començar a fallar tirs i entrades que normalment fiquem, a més de ser sancionats amb moltes faltes en contra i poques a favor. En defensa regalàrem algunes cistelles fàcils, cosa que no havia passat en tot el partit. Tot això ens va portar a un final d'infart on va poder guanyar qualsevol ja que en els últims segons tirem tres vegades seguides després de rebot ofensiu per guanyar el partit, fallant les tres.

Al final derrota de ún punt 47/48 i el consegüent disgust de l'equip que el va tenir la victòria a les mans.

Ara toca aixecar-se i preparar bé el partit més difícil contra La Salle.

Cal no llençar la tovallola i seguir lluitant fins al final.