IMMolt bon partit el disputat pels nostres infantils el dissabte davant el tercer classificat i tot un Bahía San Agustín, on els nostres van sortir a per totes des del principi amb un joc molt ordenat en defensa i atac, no permetent als de bahia tirs fàcils i sí tirs forçats que no acabaven en cistella. El nostre atac sí que va tenir efectivitat liderat com sempre per Dani Santiago i sumant-se Dani Ruiz arribant al final del primer quart amb un resultat de 10 a 20 al nostre favor.

El segon quart aprofitant les badades del rival, els nostres gairebé que van sentenciar el partit aconseguint anar al descans amb un resultat inesperat de 45 a 19.

En els dos últims quarts es va veure que Bahía que estrenyia jugant al límit, els nostres amb Saul i Sebas que encara jugant tocats asseguraven rebot defensiu i no donaven segones opcions al rival.

Molt bé tots en general amb Ferrer molt lluitador durant el partit, Alejandro, Dídac i Sergi col·laborant al màxim i fins i tot amb algun triple en moments claus del partit.

Anotadors: Dani Santiago 30 - Dani Ruiz 23, Saul 13, Didac 5, Ferrer 9, Sebas 4 Alejandro 3.

Parcials: 10/20-9/25-23/15-31/27