Es Corral

Juràssic Corral: Dia 4

Darrera jornada la disputada ahir dimecres al pavelló on després de que els participants tornessin a jugar una marató de partits serví per a que quedessin ja definides les dues places per a la gran final de divendres. Molts jugadors varen pagar la inscripció al torneig, els que resten tenen encara divendres per a formalitzar-la quedant el sopar com a darrer tràmit. CERCAU-ME (Jose Cuevas)

L'hora marcada per a l'inici foren les 20h, on començaren els partits per a perfilar la posició final als play-off, els partits acabaren

Ja tenim els playoff de "Es Corral 2010"

Després d'un mes frenètic de competició arriba el moment de la veritat. Si els 'grans' ja definiren el seu playoff el passat divendres, avui ho han fet tan l'escoleta com els 'petits'. Les 'Vaques' en els grans, els 'Coloms' en els petits i els 'Anecs' pel que fa a l'Escola s'han imposat en la primera fase i seran els números 1 en el playoff.

Juràssic Corral: Dia 3

La tercera jornada del corral juràssic només es pot definir amb un adjectiu: ESGOTADORA, tots els equips es presentaren a l'hora prevista i per primera vegada varem gaudir del nostre esport al 100x100. També aquesta jornada serví per a que els participants al torneig es posin al dia en quant a la quota d'inscripció i paguessin els 5 euros. Malgrat tot encara falten.

Juràssic Corral: Dia 2

Jornada marcada per la festa final de curs dels nostres joves jugadors on s'hagueren d'ajornar una serie de partits per manca de participants, així doncs dels 8 partits jugats només es pogueren jugar 4 amb els seguents resultats: