El Segona Femení perd a casa (22-32)

Nova derrota del Segona Autonòmica Femení, aquesta vegada contra l'equip de Capdepera, que amb 30 min d'estar concentrades dins la pista, i aprofitar les nostres errades els ha bastat.

Ha començat amb un primer quart molt fluixet per part d'ambdós equips, tot i així les nostres estaven un poc més ficades dins el partit, i hem guanyat  el quart per 6-0. Parcial bastant estrany.

El segon quart, les rivals han trobat el seu ritme de joc, i un bon encert ofensiu, contrapunt del que els ha passat a les nostres, que han perdut la concentració i ens hem estancat en atac. Parcial, 4-14.

El tercer quart ha estat ben calcadet al primer, tot i que nosaltres hem posat una mica més de seny amb defensa, però les errades els han servit per a anar-se'n al marcador. 4-9.

I al darrer quart, hem pujat l'intensitat una mica, però ja haviem entrat en el seu joc, i no hem pogut atracar-nos al marcador, el suficient com per posar-lis por a les rivals, que amb dos contraatacs seguits i un triple ens han deixat K.O. Parcial 8-9.

La setmana que ve, ens visita l'equip de Muro....a veure si hi ha partit i tornam entrar dins una bona dinàmica. Ànims.

ANOTADORES:  Caterina Celià (2), Cati Vadell (3), Cata Amer (2), Agustina (4), Magda (4), Estefy (2), Laura Romàn (5).