Victòria del Segona Femení al "derbi" comarcal a Campanet (24-36)

Arriba la tan desitjada victòria a aquesta segona volta, després de sis partits seguits perduts, alguns dels quals per pura pardalería nostra. El partit es presentava intens, després del viscut a la primera volta dins Alcúdia. I així va ser, ambdós equips tenien ànsies de victòria, i al final, l'envit va caure de part nostra.

El primer quart va començar molt actiu per part nostra, amb Agustina molt ficada dins el partit, anontant els nostres primers punts ben secundada per Magda, que fa dos partits que està molt encertada. Tot i que uns minuts dubitatius enfront de la zona campanetera, no ens deixà agafar cap avantatge gran des del principi. Parcial (9-11).

Al segon quart van ser Laura i Antònia les que agafaren el testimoni anotador, i les que mes perill causaven a les rivals, pero la zona se segui dominant el rebot, encara que la nostra defensa no cometia errors greus.  Parcial (5-8).

Al tercer, es va veure el pitjor per part d'ambdos equips, amb un marcador molt pobre, i fallant ambdos equips cistelles bastant clares sota cistella, i tirs còmodes de mitja distància. A aquest quart, només Cati va ser capaç d'anotar una cistella, pel qual vam perdre aquest període (4-2)

Al darrer, va ser on vam marcar les diferències, fent ballar la seva zona i anotant fàcil, a més de fer una defensa bastant decent i agressiva. Parcial (6-15)

Destacar el bon comportament d'ambdós equips, que tot i tenir "pique" va ser un partit força net, tot i que ja se sap....algunes jugades "fortuites" sempre hi ha. I sobretot destacar, la fluixa actuació de l'àrbitre, que no va saber controlar el partit en cap moment, i que tanta sort, que les picabaralles no van anar a més. Recalcar que les nostres pivots no van aportar cap punt.

Finalment, victòria per a les nostres, que ja era ben hora de que arribàs.

ANOTADORES: Agustina (5), Magda (11), Caterina Celià (3), Laura (5), Antònia (10), Cati Vadell (2)