El Segona femení recupera les bones sensacions a Felanitx (56-45)

Després de la victòria a Campanet, les "nines" del Segona Femení tornaren a donar una bona imatge al partit jugat contra el Felanitx, a una de les pistes transversals del poliesportiu Guillem Timoner.

El match va començar molt actiu per part d'ambdós equips, on cada un jugava les seves armes ofensives, i intentava imposar-se en defensa, les nostres amb un molt bon joc col.lectiu, i les rivals imposant la seva superioritat física per part de la jugadora amb el dorsal 12, que ens afusellà dins la pintura. Parcial 13-13.

Al segon quart, les sensacions milloraven, i amb un parcial de 2 a 12 en els primers 7 minuts, pareixia que s'havia de trencar el partit, pero per intentar aguantar la renta, vam fer un canvi defensiu, que va tenir el resultat advers al previst, i amb un parcial de 12 a 0 als dos darrers minuts, arribàvem al descans 2 punts avall, convençudes de que podíem tornar a capgirar el partit.  Parcial 14-12.

Com sempre, la nostra "pàjara" arribà al tercer quart, on només vam poder anotar 6 punts i on les rivals van saber aprofitar el seu avantage en altura per fer-ne 13, lo que posava el marcador 40-31 per enfrontar els darrers 10 minuts.

Amb moltes ganes, i seguint amb un bon joc, tan en atac com en defensa, vam intentar en varies ocasions reduir el desavantatge que teníem, però les rivals, van estar igual de ben plantades que nosaltres, i van saber mantenir la renta als darrers 10 minuts, fins i tot, guanyar el quart per 16-14.

Destacar que si el caràcter i les ganes de guanyar als dos darrers partits disputats, haguessin estant presents tota la temporada....otro gallo cantaría.

Destacar també, el bon partit de Magda, que fa un parell de setmanes que juga a un molt bon nivell, i de Laura Román, que ha recuperat les bones sensacions i el bon joc que demostrava a altres partits, i que darrerament havia oblidat. També la intensitat defensiva i la direcció en atac de Cata, que ens va ajudar molt a l'hora d'anotar, Aida, que també fa molt bona feina en defensa, tot i no mirar gaire la cistella. I no oblidar tampoc, a Antònia, que tot i no tenir la mà calenta com altres dies, sempre és un referent ofensiu, a Cati, que sempre va donar molta intensitat en defensa, i va ajudar molt bé a dirigir l'atac, i a Yvonne, que tot i no anotar, va fer molt bona feina al rebot.

Destacar també, el molt bon partit dels àrbitres, que van estar sublims els 40 minuts.

Ara ens queda jugar contra el Sóller, a veure si dona també les mateixes bones sensacions a casa.

ANOTADORES:  Laura Román (15, 7/8 tll), Aida (2), Cata Amer (6), Cati Vadell (4), Magda (14), Antònia (4).