Darrer partit de la lliga del Segona Femení (20-78)

Les sensacions deixades als darrers partits, sobretot al partit de Felanitx i el bon ritme mantiengut als entrenaments, feia presagiar un bon partit contra les Solleriques, que ja no tenien cap opció de fer liders, ja que van perdre de manera estrepitosa contra el Porreres. Encara, que les que han perdut de manera estrepitosa, aquesta vegada hem estat nosaltres.

Hem sortit amb molt poques ganes de jugar, amb cares llargues, i molt espeses, el que feia que no aguantassem el ritme de partit, i tampoc hi posàvem molt de la nostra part per evitar-ho, i les solleriques a lo seu, penetrant cada vegada pel mig fora problemes i molt encertades des de la mitja distància. Parcial de 2-31.

Al segon quart, la intensitat ha pujat una mica en defensa, tot i que seguiem molt i molt espeses en atac, tot el contrari que fa només una setmana, cosa que no ens deixava agafar el ritme de joc que a nosaltres ens va bé. Parcial de 6-14.

Després de la mijta part, les coses han seguit igual, cada equip al seu ritme. Parcial de 2-15.

Al darrer quart ha estat quan per amor propi ens hem posat les piles, i les rivals, amb la diferència al marcador, s'han relaxat una mica, aixi i tot, han guanyat el parcial. 10-18.

Poca cosa a destacar, llevat del bon partit d'Aida que s'ha deixat el fetge per allà, i de Cata Amer, que sempre dona una mica d'intensitat en defensa. I donar les gràcies a Cati Vadell, que ha vengut directe de la feina per a jugar el partit.

Ens veiem dimarts.

ANOTADORES: Aida (2), Antònia (4), Laura (4), Caterina Celià (2), Magda (4), Cata Amer (2), Estefi (2).