Club

Una nit molt divertida

phoca_thumb_m_foto017Per primera vegada organitzavem una activitat en el mes de juliol, mes típic de descans, i la veritat és que el "3x3 Nocturn" va ser una experiència força divertida que ben segur que repetirem anys vinents.

Tot començà al pavelló municipal d'esports a les 18:30h on els equips inscrits al torneig estaven convocats, hi havia jugadors de gairebé tota Mallorca però sobretot dels equips més representatius de l'illa tant en el bàsquet masculí (CB NORD, BAHÍA SAN AGUSTÍN, SANT JOSEP, CIDE, LA SALLE, BASQUET MALLORCA) com en el femení (CB NORD, CIUTAT ROMANA, BONS AIRES, CIDE, BAHÍA SAN AGUSTÍN). En total una cinqüentena de jugadors i jugadores d'edats compreses entre els 11-16 anys amb una idea al cap "JUGAR AL BA-LON-CES-TO" com diria el nostre ex-seleccionador nacional Pepu Hernández.

A l'altra banda els esperava l'omnipresent Bernat Cifre, l'organitzador de l'event i el seu equip de monitors (n'Aida, en Tofol, en Miquel, na Neus i en Jose)

Avui finalitza el Campus de Tir

phoca_thumb_m_Foto4Avui finalitza la primera edició del Campus de Tir que s'ha vengut celebrant durant tota la setmana al nostre pavelló. Una experiència nova a les illes que ha posat en marxa el pollençí Martí Vives, segon entrenador del Palma Bàsquet de la lliga EBA, que si bé no ha cobert la inscripció prevista sí que ha suposat la primera passa d'una experiència molt a tenir en compte per al futur.

La presència de tècnics i jugadors de primer nivell a Mallorca, entre ells l'entrenador del Bàsquet Mallorca de LEB Or Xavi Sastre, ha donat un plus que qualitat a l'aprenentatge dels participants que sense dubte hauran aprofitat totes i cada una de les lliçons que han rebut aquests dies.

El Col·legi Balear d'Àrbitres distingeix a Bernat Cifre

llana100El passat dissabte es va celebrar el sopar que tradicionalment tanca la temporada oficial del bàsquet mallorquí, el sopar del col·lectiu arbitral balear. El lloc, de categoria, el restaurant Bahía Mediterráneo del Passeig marítim, i un convidat especial, el nostre Bernat "Llana".

El Col·legi Balear d'Àrbitres va voler fer-li un reconeixement per la seva ja llarga carrera i la constant labor en pro del bàsquet alcudienc, al mateix temps que es va destacar la seva habitual col·laboració amb la labor més ingrata del nostre esport, la dels àrbitres. En el seu nom també es feia un reconeixement a la seva família, tan lligada sempre a l'esdevenir del bàsquet a la nostra ciutat.

Campus de tir a Alcúdia

campustir150Del proper dia 12 al dia 16, en sessions diàries de les 17 a les 19,30, es farà al nostre pavelló el 1r. Campus de tir que organitza Martí Vives, entrenador pollencí, actualment segon entrenador de l'equip Palma Bàsquet de la lliga EBA.

Hi participaran entrenadors com Xavi Sastre (Bàsquet Mallorca. Leb Or), Jorge Méndez (Joventut Mariana de Sóller. Lliga femenina), Maties Cerda (Palma Bàsquet. EBA) i jugadors, vertaders especialistes en el tir, com són Sergio Rodríguez i Miki Corbacho del Palma Bàsquet y Alberto Corbacho del Breogán de Lugo (LEB or).

És un campus diferent als molts que es poden veure a tot arreu ja que es centra en un aspecte molt concret, i molt important, del joc com és el tir. Ben segur que a molts de vosaltres vos vendria molt bé perfeccionar el que heu après durant tota la temporada.

Les places són molt limitades ja que és un campus de tecnificació i no un campus lúdic-esportiu. És una oportunitat que no es pot deixar passar.

Punt i final a la temporada 2009-2010

phoca_thumb_m_foto036La temporada 2009-2010 s'ha acabat. Com ja és tradicional, el multitudinari sopar a Son Sant Martí posava la cloenda, després d'un horabaixa frenètic d'activitats, a un curs que avui s'acomiadava. La nombrosa participació a tots els actes d'avui, Mundial de futbol per enmig inclòs, no fa si no confirmar la bona salut d'un col·lectiu que ja és com una gran família que cada any creix en número i en fidelitat cap a uns colors.

Les tres era l'hora d'inici i tothom és a punt. Els més petits, que ja havien debutat en 'Es Corral', disposats a viure allò que en diuen "La festa" i de la que tots els majors en parlen. Aquests, preparats per gaudir-ne un any més i intentar guanyar aquella competició que any rere any s'escapa. Entre concurs i concurs, el partit 'Gran', el dels nins contra les nines. Qui ha guanyat?. I què té més? És el de menys.