Les cadets sense opcions a Sant Josep (77-37)

Derrota en el primer partit de lliga enfront del que segurament será el millor equip de la categoria. Les nostres jugadores que es varen haver d'aixecar a les 7 del matí per anar a jugar aquest partit, sortiren valentes a la pista i amb ganes de plantar cara a les del Sant Josep i la veritat es que en el primer quart, no es varen fer les coses malament, només les errades en atac va fer que el marcador no fos més ajustat, acabant 9 punts a baix, 16 a 7.

El segon periode es va repetir pràcticament el mateix, es sortia bastant bé de la pressió però en la darrera passada es on hi havia el problema, també degut a la forta defensa de les locals i la diferència en altura, el que donava molts punts baix la cistella, acabant el quart amb un parcial de 18 a 8, (34 a 15 al descans).

A la represa tot i la rotació de la banqueta es va continuar amb una molt bona actitud, destacant el bon joc de n'Aida, pero com ja he dit, es donaven massa facilitats baix la nostra cistella, acabant el quart 17 a 8.

El darrer periode tot i no contar ja en na Dandara que tenia entrenament amb la selecció, va ser el millor de les nostres en atac, però la nostra defensa va baixar molt i van deixar molts contratacs a les rivals, encaixant un 26 a 14.

Destacar la bona actitut de totes les jugadores moltes encara cansades del partit de dissabte i de la matinada que ens havíem pegat tots. També destacar el bon partit de na Dandara, Virgi i Xesca que varen dur el pes del equip.

Recordar que aquest equip esta format en majoria per jugadores infantils pel que els queden tres anys de jugar en aquesta categoria, la qual cosa fa que tenguem molta il·lusió amb totes elles.

Ánims i recordau que com ja vaig dir, això acaba de començar i tenc molta confiança amb vosaltres, seguiu entrenant igual i els resultats arribaràn.

Anotadores: Dandara 10, Virgi 13, Maye 2, Xesca Reynes 6, Aida 2, Dolors 2, Aitana 2, Elena 0, Blanca 0, Lucia 0, Cati 0