Arriba, a Sa Pobla, la primera victòria de les cadets (45-51)

Era el segon partit en aquesta categoria de les nostres jugadores i també el primer que havíem de jugar durant 40 minuts contra una defensa en zona, pel que el partit es podia complicar molt i així va ser. Les de Sa Pobla solament contaven amb 7 jugadores pel que es van veure obligades a defensar en zona per a preservar-se de faltes, sent la consigna per a les nostres de pressió a tota la pista durant tot el partit per a desgastar físicament a les locals que tancades sota la cistella i controlant el rebot sortien molt ràpid al contraataque sorprenent-nos en els primers deu minuts, (10-8 de parcial).

El segon període, vam millorar en atac però també vam donar moltes opcions sota la cistella el que es va traduir en altre parcial desfavorable de 17 a 15, al descans 27 a 23 .

Després del descans, la consigna era la mateixa, seguir desgastant amb la nostra defensa per a poder robar i sortir al contraataque i evitar la seva zona i vam començar a fer-lo cada vegada millor, les nostres amb més rotació, 12 jugadores van jugar i més fresques, començaven a sentir-se més comodas en la nostra pressió i va començar la remuntada amb un parcial favorable de 8 a 11.

Només un punt per sota 35 a 34 començàvem els últims 10 minuts i amb un 0- 6 de va iniciar ja controlem el partit fins al final, realitzant altre gran esforç en defensa que ens va donar una última cambra favorable de 10 a 17 . Al final del partit 45 a 51 que ens va deixar molt contents a tots ja que va ser un partit molt dur i complicat de guanyar, enhorabona a totes.

Destacar que les de Sa Pobla van jugar l'últim minut amb 4 jugadores a causa de les faltes. Del nostre equip destacar a totes però especialment el gran treball en defensa de Blanca, una jugadora que treballa moltíssim en defensa i que de creure-se'l també podria aportar molt més en atac.

ANOTADORAS: AIDA 0 (0-2 tll), XESCA 10 (4-8 tll), CARMEN 6 (4-8 tll), ELENA 0, DOLORS 5 (1-2 tll), VIRGINIA 8 (4-12 tll), MAYE 0, CATA 2, CATERINA 5 (1-2 tll), DANDARA 8 (1-6 tll, 1 triple), MAGDA 2, BLANCA 3 (1-4 tll).