Les cadets continuen intractables (44-78)

Una altra victòria d'aquest equip que no coneix la derrota des de la primera jornada.
Matinada per anar a jugar a Manacor davant Zona 5 però les jugadores van complir amb un gran partit. Gran inici de partit amb un 4 a 20 que deixava les coses clares des del principi, però les nostres es van confiar i van pensar que el partit ja s'havia guanyat i en el segon període ja van baixar el seu rendiment en defensa, començant a donar facilitats al contrari , 13 a 14 en el segon parcial.

Després del descans les nostres van sortir a la pista a passejar (els minuts s'han de guanyar a la pista) i les del Zona 5 amb molt de coratge van començar a remuntar, aconseguint un parcial favorable de 18 a 7, el que tornava a donar emoció al partit, 35 a 41.

Després de la bronca corresponent, les nostres van sortir a demostrar perquè estem on estem i amb una vegada més una gran defensa, van endossar un parcial incontestable de 9 a 37. Al final 44-78.

Gran primer i últim quart, només ens cal tenir més continuïtat i ser millors en tots els quarts.
Gran partit de Virgínia amb 23 punts i un 6 de 6 en tirs lliures. Però ha de millorar el seu esforç en els entrenaments, on ha de treballar més. També destacar la gran millora en el seu joc de Maye.

Anotacions: Dandara 13 (4 / 11 tll, 1 triple), Xesca 17 (5 / 11 tll), Aida 6, Elena 2, Lucia 1 (1 / 4 tll), Virginia 23 (6 / 6 tll, 1 triple), Aitana 0 (0 / 2 tll), Maye 3 (1 / 2 tll), Cata 2, Caterina 4 (1 / 6 tll, 1 triple), Carmen 7 (3 / 4 tll).