Partit de tràmit per les cadets (64-9)

phoca_thumb_m_foto007Les nostres cadets segueixen en ratxa i van aconseguir una victòria davant el cuer amb un joc, en alguns moments mancat d'intensitat. El partit no va tenir història ja que ràpidament vam començar dominant el partit de forma clara, 13 a 2 en el primer quart i 16 a 2 al segon.

La segona part va ser calcada de la primera, les visitants continuaven xocant contra la nostra defensa el que no els donava opció a reaccionar, 14 a 3 en el tercer quart i 21 a 2 al segon. Cal destacar que anem millorant una mica en els tirs lliures.

ANOTACIONS: Xesca 12 (0 / 2 tll), Aida 0, Elena 3 (1 / 1 tll), Dolors 4 (2 / 6 tll), virgi 16 (4 / 8 tll), Cristina 5 (1 / 2 tll), Maye 4 (2 / 4 tll), Cata 2, Caterina 9 (1 / 4 tll), Xisca 9